2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Vilmos herceg eljegyzési fotói napvilágra kerültek

Vilmos herceg eljegyzési fotói napvilágra kerültek

Vilmos herceg eljegyzési fotói napvilágra kerültekVilmos herceg a brit trónörökös és Kate Middleton eljgyzési fotóit vasárnap tették közzé a lapokban. Károly herceg és Diana elsőszülött gyermeke, Vilmos és barátnője Kate a múlt hónapban jelentették be eljegyzésüket. Vilmos herceg Kate Middletont, édesanyja gyémántokkal kirakott zafír jegygyűrűjével jegyezte el.  Az álló képen úgy állnak egymást átölelve, hogy jól lehessen látni az eljegyzési gyűrűt is. 

A boldog mennyasszony polgári származású, öt hónappal idősebb nagyon csinos lány. A fotók melyek megjelentek eddig a legtermészetesebb, és közvetlenebb képek, amit az udvar valaha is engedélyezett, érdemes megnézni.  Sugárzik róluk a féltés és a szeretet, amit egymás iránt éreznek.

A képeket Mario Testino, peruban született híres fotós készítette.  Testino régóta élvezi a család bizalmát, mert annak idején nagyon sok világhírű fotót készített Dianáról is. Az esküvőt 2011. április 29-én szeretnék megtartani Londonban, a Westminster apátságban a koronázó templomban.

Címkék: esküvő | pletyka | Vilmos herceg

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>