2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Vilmos herceg, Kate nélkül ünnepelte a születésnapját

Vilmos herceg, Kate nélkül ünnepelte a születésnapját

VilmosA rossz nyelvek szerint problémák vannak, a nem olyan régen házasságot kötött Vilmos herceg és Kate Middleton kapcsolatában. Ennek az adott alapot, hogy a herceg a születésnapját, feleségétől 300 mérföldre ünnepelte.

Ezért sokan úgy gondolják, hogy már most kihűlő félben van a fiatal pár kapcsolata. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogyVilmos nemcsak hercegi teendőivel tölti mindennapjait, hanem az angol nemzeti légierő mentőpilótájaként is dolgozik, és ezen a napon éppen ügyeletes volt. Szó, ami szó Kate Middleton születésnapi jókívánságát csak telefonon tudta átadni.

Az Angolok nagy százaléka csak reméli, hogy mind ez csak a rossz nyelvek általi kitaláció, mivel a fiatal pár hamarosan amerikai turnéjukra indulnak, és ezt a kiruccanást egyben második nászútjuknak is tekintik.

Címkék: születésnap | Vilmos herceg

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>