2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Wimbledonban, Kate Middleton egy leértékelt nyári ruhában jelent meg!

Wimbledonban, Kate Middleton egy leértékelt nyári ruhában jelent meg!

Kate ruhájaVilmos herceg és párja, Kate Middleton hétfőn az Andy Murray mérkőzésén tiszteletüket tették. A herceg és gyönyörű felesége a centerpálya királyi páholyából nézte végig Andy Murray és Richard Gasquet 4. körös mérkőzését.

A Middleton család és maga Kate is nagy rajongója a sportágnak. A hercegnő egy fehér ruhát viselt melyben igen csinos volt. Vilmos herceg egy klasszikus öltönyben jelent meg.  Az angolok rögtön felfigyeltek a hercegnőre, - és természetesen a ruhájára is. A fehér ruha melyet a hercegnő viselt az egy Temperley Moriah nyári ruha volt. A újkorában a ruha 795 fontba került, (kb. 240 ezer Ft), de a nyári kiárusítás után 395 fontra (kb. 118 ezer Ft) leértékelték.

Az angolok figyelemmel kísérik azt, hogy a hercegnő milyen ruhát visel. Persze ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Kate Middleton minden ruhában nagyon csinos.

Címkék: Kate Middleton | külföld | Vilmos herceg

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>