2019. Március 24., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Mulatságok 2012-s Eplényi téli sport fesztivál

2012-s Eplényi téli sport fesztivál

EplényEplényben, a tavalyihoz hasonlóan idén is megrendezik Snow Day-t, melyre kb. 2500 főt várnak. Az eseményt a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület szervezi. Az idei Snow Day-re érkezők öt különböző téli sportágat próbálhatnak ki.

A fesztivál további programjában, sportági bemutatók, felszerelések tesztelése és a hazai sípályák bemutatása is szerepel. A Snow Day szervezői a gyerekekre is gondoltak, ők 10 éves korig ingyenes síoktatáson vehetnek részt. Az Eplényi Téli Sport Fesztivál keretén belül kerül megrendésre, a 11. Veszprémi és a 2. Várpalotai sí-és hódeszkabajnokságot. A Snow Day-re azoknak is érdemes kilátogatni, aki csupán kikapcsolódásra vágynak,- jégszobrászok és különböző zenés programok, ügyességi játékok, vetélkedők várják.

A fesztivál egyik fő feladata, hogy minden korosztály megtalálja a maga szórakozási lehetőségét.

Címkék: eplény | síelés | tél

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>