2019. December 8., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Áció, Káció, Indul a Hévízi Vakáció!

Áció, Káció, Indul a Hévízi Vakáció!

HévizAz iskolások már elkezdtek visszaszámolni, napok vannak hátra, és elkezdődik a nyári szünidő. Hévízen ezt ötnapos programsorozattal ünnepelhetik meg – nem csak a fiatalok – június 18. és 22. között. Idén a Punnany Massiffal, az Irie Maffiával, a Hooligansszel vagy akár az X-Faktor döntőseivel is csobbanhatunk a nyárba!

Második alkalommal kezdődik a nyár az Indul a Hévízi Vakáció! elnevezésű fesztivállal, amelynek keretében ingyenes, de annál ígéretesebb koncertek várják az érdeklődőket a Deák térre. A fellépőket ugyan a diákok választották ki maguknak, de bármely korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget.

A rendezvény nyitónapján 19 órától DJ-párbajt rendeznek, amit táncverseny is kísér. 19-én a WH Tánciskola hip-hop bemutatója után a pécsi Punnany Massif szólítja fel a közönséget, hogy élvezzék a nyarat, nagyzenekaros koncertjük garantáltan bezengi majd a Deák teret és környékét.

Június 20-án előbb a Helikon Rádióból ismert Szájhős lemezbemutató koncertjére kerül sor, akik sok meglepetésvendéget és táncos produkciót is ígérnek. 19 órától az Irie Maffia, hazánk egyik, ha nem a legjobb koncertzenekara lép színpadra.

Csütörtökön inkább a tinédzserek vehetik ki részüket a programokból. Délután az Anti Fitness Club lemezbemutató nagykoncertje vonzza majd a nézőket, este pedig az X-Faktor eddigi szériáinak legjobb énekesei vonulnak fel: Muri Enikő, Vastag Tamás, Király L. Norbert, Baricz Gergő, Gyurcsik Tibor, illetve az Abrakadabra zenekar is tiszteletét teszi Hévízen.

Az Indul a Hévízi Vakáció! utolsó napját a Megasztár 6 legmosolygósabb versenyzője, Burgess Benji kezdi, őt a Hévíz Színpad előadása követi. A rendezvény i-jére a pontot a Hooligans zenekar nagykoncertje teszi fel, hogy biztosan nagy élményekkel kezdődjön a nyári vakáció.

Címkék: Balaton | Hévíz

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>