2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Balatonfűzfő vendége, Esztergályos Cecillia volt..

Balatonfűzfő vendége, Esztergályos Cecillia volt..

Esztergályos Cecillia Jászai Mari-díjas, érdemes- és kiváló művésznőt Balatonfűzfő vendégszerepelt. Hívta, és Ő szívesen jött!  Ki ne ismerné, a művésznőt a Família Kft című sorozatból, mint Szép Károlyné Ágicáját.

Jött látott és győzött! Korát meghazudtolva olyan produkciót mutatott be, amit sok fiatal megirigyelhetett volna. Egyedül, több mint másfél órán keresztül kötötte le a nézők figyelmét. A művésznő már betöltötte a hetvenedik életévét, de még mindig az a vidám, mozgékony színésznő, akit a közönség megszokott, megismert. Műsorával bemutatta életútját, honnan indult és hol tart most. Mi az, amit elért és mi az, amit nem, de szeretett volna. 1960-ban az Állami Balettintézetben kezdett, majd a Pécsi Balett intézethez szerződött. 1968-ban elvégezte a Színház-és Filmművészeti Főiskolát. Mint színész a Thália Színházban kezdett, majd a Nemzeti Színház a Veszprémi Petőfi Színház, majd ismét a Nemzeti következett, és végezetül 2011 szeptemberéig a József Attila Színház tagja volt. Ízelítőt kaptunk a fiatal Esztergályos Cecillia balett karrierjéről, és a színészi pályafutásáról.  

 A műsor végeztével a művésznő megmutatta, hogy még a mai napig, fejen tud állni.  A közönség a színésznő előadását vastag tapssal jutalmazta. Esztergályos jött látott és győzött!

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>