2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Mikulás ünnepség a Veszprém Arénában

MikulásAz Illatos advent alkalmából december 3-án, szombaton délután három órától várják az érdeklődőket a Veszprém Arénában, ahol Joulupukki is ott lesz. Az 1990-ben alakult Kukkantó Egyesület több mint húsz éve Mikulás napjához kapcsolódva tartja meg születésnapját.
Bővebben...

Tihanyi karácsonyvárás

TihanyA december nem csak az év utolsó, de legtartalmasabb hónapja is egyben, ami az adventi készülődés, a Mikulás- és a karácsonyvárás hangulatos perceivel telik. Ennek jegyében rendezik meg minden hétvégén december 1. és 17. között Tihanyban a Karácsonyváró Napokat, ahol a szervezők érdekes programokkal várnak minden kedves érdeklődőt, hogy csendben, együtt várják az ünnepet.
Bővebben...

Adventi forgatag

Györök adventBár az ország több helyén, így Balatongyörökön is november 27-én már meggyújtották az adventi koszorúk első gyertyáit, a településen még csak most indul az igazi karácsonyra hangoló ünneplés: december 2-án kezdődik és 4-ig tart a IV. Adventi forgatag, ahová a felnőtteket finom ételekkel, italokkal és koncertekkel, a gyermekeket játszóházzal és magával a Mikulással invitálják.
Bővebben...

Freddie Mercuryra emlékezve

Freddie MercuryHúsz éve, hogy eltávozott a Queen együttes énekese, Freddie Mercury. A sztár Mercury Farrokh Bulsara néven született Zanzibáron, 1946. szeptember 5-én. Angliába 1964-ben érkezett, majd 1971-ben megalakult a Queen együttes. Az igazi sikert 1975-ben A Night At The Opera című lemez megjelenésével aratták, majd sorban egymásután jelentek meg az újabb lemezek:
Bővebben...

Téli szüneten a Mátyás király tér lakói

Barátok KöztDecember 12-től téli szünetre megy az RTL Klub egyik legismertebb sorozata, a Barátok közt. A szünet csupán három hetes lesz, így a sorozatot kedvelő nézőknek nem kell sokáig nélkülözni a Mátyás király tér lakóit. A Barátok Közt sorozata 2012. január 2-tól új részekkel jelentkezik.
Bővebben...

Ismét kórházban a sztár

George MichaelGeorge Michael Ismét orvosi segítségre szorult. A sztár a Symphonica Tour világkörüli koncertútján betegedett le. George Michael jelenleg a bécsi kórházban fekszik ahol a vizsgálatok során tüdőgyulladást állapítottak meg nála, emiatt az orvosok nem engedélyezték, hogy repülőre üljön és tovább folytassa a turnét.
Bővebben...

Siófoki Városnap

Siófok AdventHagyományosan advent első vasárnapját megelőző pénteken rendezik meg Siófok Városnapját. Az idei jeles nap alkalmából új főteret, könyvtárat kapott a város, ezeken a helyszíneken és a felújított víztoronynál várják az érdeklődőket november 25-én és 26-án egy kis ünneplésre. Ezen a napon gyúlnak fel Siófok karácsonyi fényei, megkezdődik a jótékonysági vásár, és megtekinthetjük a rekord méretű mézeskalács házikót.
Bővebben...

Katalin Napi disznólkodás

Katalin Napi disznólkodásNovember 25-26-án igazi falusi hangulatban lehet annak része, aki ellátogat Vonyarcvashegyre, a Katalin Napi Disznóvágásra és a Házi süteménysütő versenyre, Benke Laci bácsi mesterszakács és mestercukrász asszisztálásával. A helyszínen nem csak kóstolót kaphatunk, de egész nap népzenészek húzzák a talpalávalót, este pedig bál várja az érdeklődőket.
Bővebben...

Jégünnep Hévízen

Hévíz télenA karácsony előtti adventi időszaktól egészen az újévig bezárólag jégünnepet rendeznek Hévízen, ahol az ünnepváráson kívül ingyenes komoly- és könnyűzenei műsorokkal, népzenével és néptánccal, érdekes előadásokkal, szórakoztató programokkal várják azokat, akik az év utolsó hónapjában is kikapcsolódásra vágynak.
Bővebben...

10. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>