2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

R-go a beachen

R-goAz idén harmincadik születésnapját ünneplő R-GO zenekar az elmúlt három évtized legnagyobb slágereit viszi színpadra július 13-án a siófoki Borsodi Beach Clubban.
Bővebben...

Július havi programok Balatonfüreden

BalatonfüredErre számíthatak ebben a hónapban azok a turisták, akik ellátogatnak Balatonfüredre és ott tötenek pár napot. Az alábbiakban összeszedtük azokat a programokat amiket mindenképpen érdemes megtekinteni.
Bővebben...

Nagyon Balaton

Nagyon BalatonAugusztus 18-20. között - hagyományteremtő szándékkal - indul útjára a “Nagyon Balaton” ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok.
Bővebben...

Balatonalmádiban eltemették a telet

TéltemetésIdén is elbúcsúzatták a telet Balatonalmádiban. Mint minden évben idén is sokan látogattak ki Balatonalmádi partjára, azért hogy részt vegyenek a telet szimbolizáló kiszebábú égetésben. Az idei hagyományos téltemetés és a tavasz közöntése délután kezdődött, a Szent Erzsébet ligetben.
Bővebben...

Kampány a Balatonért - We Love Balaton

BalatonA Balaton Sound fesztivál főszervezői összefogtak, hogy népszerűsítsék a Balatont. A szervezők összegyűjtik a Balaton régió minőségi produkcióit, annak érdekében, hogy a turisták számára még vonzóbb legyen a Balaton, és annak környéke. ·Az ötlet kitervelője Fülöp-Lobenwein páros.
Bővebben...

A Balaton környékén nyílik a tavasz hírnöke

Tavasz hirnökeNyílik a téltemető, - Hazánk egyik legkorábban nyíló virága. A mediterrán eredetű növény leg nagyobb részét Magyarország Dunántúli részén, pontosabban gyertyános-tölgyeseiben lehet látni. A mínuszok visszatérése ellenére a növény élénksárga, meleg virága jelzi, hogy nem sokat kell várni a tavasz érkezésére.
Bővebben...

Káptalan-Füredi retro lángos

LángososA Balaton északi partján, teszteltem az általam ismert sütödék lángosait. A tesztelés igen vegyesen sikerült,- volt olyan, amit az első harapás után máris a kukába küldtem volna. A legtöbb probléma a lángos állagával volt, inkább hasonlított egy cipő talpához, mint a kelt tésztához. 
Bővebben...

Lecsóra fel!

LecsóAugusztus 25-én a legfinomabb lecsóillat biztosan Balatonkenese Széchenyi parkjának környékén fog terjengeni, odacsalogatva az érdeklődő vendégeket, ahol a bográcsozás mellett lecsókirályt is választanak, a hangulatot pedig az Ocho Macho koncertje teszi teljessé.
Bővebben...

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét

TapolcaAugusztus 14-én kezdődött és a 20-i ünneppel zárul a Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét, ami egyúttal lezárja a Tapolcai Nyár hétvégi programjainak sorát.  Fellép majd Varga Feri és Balássy Betty, Tóth Gabi és Janicsák Veca is.
Bővebben...

2. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>