2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Hévízi Borünnep és Neonparádé

Hévíz borünnepHévízen a bor mellett a rock&roll is folyik majd a csapból augusztus 13. és 20. között a Hévízi Borünnep keretében. A rendezvény ideje alatt esténként koncertek szórakoztatják a látogatókat: az Irigy Hónaljmirigy, a KFT, az Edda, Demjén Ferenc és Kovács Kati is fellép a fürdővárosban.
Bővebben...

Életéről énekel Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Balatonfüreden

Szinetár DóraÉletünk dalai címet viseli Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje, melyet Balatonfüreden mutatnak be augusztus 4-én. A műsorba, a címhez hűen a két művész életét meghatározó dalok kerültek, amelyek egy-egy fontos állomásra emlékeztetik őket és természetesen nagyon kedvesek számukra.
Bővebben...

Wasabi Kht. Balatoni mini-turné

Wasabi Kht. Balatoni mini-turné A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitárossal), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben.
Bővebben...

Siófoki Nyári Esték

SiófokTöbb mint egy hónapon át, július első napjától augusztus 24-ig koncertekkel és színházi előadásokkal várja látogatóit a Siófoki Nyári Esték elnevezésű programsorozat. Az idei évben olyan zenei fellépőkkel találkozhatunk, mint a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Caramel, a Harcsa Veronika Quartet vagy a Kesh.
Bővebben...

Veszprémben éled újra a televíziós fesztivál

Radics Gigi2012. június 25-26-án Veszprémben rendezik meg a Kamera Korrektúra elnevezésű televíziós seregszemlét, amelyet közönségtalálkozóval és koncertekkel színesítettek a szervezők. Többek között fellépnek az idei Megasztáros döntősei, valamint Sub Bass Monster is.
Bővebben...

Vigadj, mint egy római!

VigasságokMásodik alkalommal várják a vendégeket izgalmas múltidézésre a balatongyöröki Szépkilátóhoz és a Római forráshoz június 23-án a Római kori Vigasságok és Nyitott pincék napjára, ingyenes borkóstolóval, római kori ételekkel és gladiátorjátékokkal.
Bővebben...

Ír TORNÁDÓ közelít Balaton felé

TáncValójában nem egy égi jelenségre, de mindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót. A The Irish Dance Tornado az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat.
Bővebben...

Áció, Káció, Indul a Hévízi Vakáció!

HévizAz iskolások már elkezdtek visszaszámolni, napok vannak hátra, és elkezdődik a nyári szünidő. Hévízen ezt ötnapos programsorozattal ünnepelhetik meg – nem csak a fiatalok – június 18. és 22. között. Idén a Punnany Massiffal, az Irie Maffiával, a Hooligansszel vagy akár az X-Faktor döntőseivel is csobbanhatunk a nyárba!
Bővebben...

Zenés Nyári Esték Szigligeten

SzigligetJúnius 16-tól augusztus 11-ig a szombat esték nem csak a jó időről, a csodálatos tájról vagy a vár történelmi érdekességéről szólnak Szigligeten, hanem az olyan programokról is, mint a Csík Zenekar, a Benkó Dixieland Band, a Holdviola, a Papa Jazz Seven, a Balkán Fanatik vagy a Szélkiáltó együttes koncertje.
Bővebben...

3. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>