2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Boldog Békeidők Hévíze

Hévíz2012-ben második alkalommal idézik meg a hévízi Festetics téren a boldog békeidőket. A múltidézés mellett a jelen népszerű előadói is helyet kapnak a fesztivál színpadán, így április 28. és május 1. között fellép például a Magna Cum Laude és Takács Nikolas.
Bővebben...

Jókai Napok Jókai bablevessel

JókaiHuszadik alkalommal emlékezik meg Jókai Mórról április 29. és május 4. között Balatonfüred, ahol a programok között a hagyományos bográcsos bablevesfőző verseny, irodalmi est és –matiné, könyvvásár és sétahajózás is szerepel.
Bővebben...

Már csak 3 hét - érkezik az Alegría!

AlegriaAz Alegría a Cirque du Soleil legsikeresebb klasszikus produkciója, amihez a remek zene és világhírűvé vált főcímdal is hozzájárul. Az Alegría előadás zenéje a mai napig a Cirque du Soleil legnagyobb példányszámban eladott albuma.
Bővebben...

A finn raliversenyző legenda, Rauno Aaltonen is ellátogat a Mini Világtalálkozóra

MiniAlbánia és Fehéroroszország kivételével már minden európai országból érkezett regisztráció a balatonfüredi Mini Világtalálkozóra, amit a Mini Club Hungary szervez május 24-28. között. Bő egy hónappal a rendezvény kezdete előtt már 1200-nál több Mini tulajdonos regisztrált a rendezvényre, emellett az is eldőlt, hogy az egyik leghíresebb Minis autóversenyző, Rauno Aaltonen is tiszteletét teszi az eseményen.
Bővebben...

Rügyfakadás-Tavaszünnep Gyenesdiáson

RügyfakadásBár az áprilisi szeszélyes időjárás jelenleg borúsabbik oldalát mutatja, észrevehetően ébredezik a természet. Ezt közelebbről is szemügyre vehetjük, ha április 21-én és 22-én ellátogatunk a gyenesdiási Nagymezőn megrendezésre kerülő Rügyfakadás – Tavaszünnep elnevezésű tavaszköszöntő programsorozatra.
Bővebben...

Sophia Loren magyar unokái

Sophia LorenSophia Loren olasz színésznő negyedszer is nagymama lett. A színésznő magyar származású menye Mészáros Andrea, megszülte második gyermekét, a kis Beatrice-t. Az ifjabb Carlo Pontinak és Mészáros Andreának az első szülött gyermeke fiú.
Bővebben...

Hercegi Mandulás Napok Vonyarcvashegyen

MandulaÖtödik alkalommal, március 31-én és április 1-jén rendezik meg Vonyarcvashegy régi értékeket felidéző programsorozatát, ahol a program kulturális műsorok mellett mandulás receptek versenyéből is áll.
Bővebben...

XIII. Pannon Bormustra

BormustraImmár 13. alkalommal mérettetnek meg a legjobb hazai borok a legnagyobb presztízsű hazai borversenyen, a Pannon Bormustrán, május 9-11 között Pannonhalmán. Május 12-én pedig Budapesten, a nagyközönség számára is nyitott rendezvényen az érdeklődők találkozhatnak az idei zsűri tagjaival és megkóstolhatják a verseny legjobb borait is.
Bővebben...

Hagyományőrző tavaszváró Szigligeten

SzigligetA március 15-től 18-ig tartó hosszú hétvégén hagyományőrző programokkal készülnek Szigligeten, ami több generáció számára is izgalmas kikapcsolódást jelenthet. Fegyveres bemutatók korhű jelmezekben,  lovas-, és íjászbemutatók, koncertek, forradalmi versek és még sok más érdekesség várja a vendégeket a Szigligeti várban és környékén.
Bővebben...

5. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>