2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Borok, böllérek és blues Csopakon

Borok, böllérek és blues CsopakonA március közepi hosszú hétvégén rendezik meg a II. Csopaki Bor-Blues-Böllér Napokat, vagy más néven a Boros Toros Napokat. A tavasz beköszöntével izgalmas programok, finom borok, gasztronómiai ínyencségek és blueszene várja a vendégeket az idei éve első idegenforgalmi jelentőségű fesztiválján a csopaki strand parkolójában.
Bővebben...

Boros Lajos visszavonul

BumerángBoros Lajos 17 után úgy döntött, hogy visszavonul,- megválik kollégáitól és átadja valaki másnak a helyét. Persze nem hagyja el Neo FM reggeli műsorát, csupán a Bumeráng székéből áll fel,- továbbiakban is dolgozni fog, csupán a háttérben marad.
Bővebben...

Fergeteges gitár est a Lounge-ba

JoeJoe és Bálint a két gitár virtuóz adott koncertet március 2-n este nyolc órától Balatonalmádiban a Lounge Coffee- ban. Az egyenlőre még téli álmát alvó Balaton parti kisváros zsúfolásig megtelt kávézójában nyüzsgött az élet, amikor a fiúk a húrok közé csaptak.
Bővebben...

Bajor gasztronómiai hét

Bajor gasztronómiaBajor gasztronómiai hetet tartanak március 10-18-ig Pécselyen, ahol az érdeklődök megtudhatják, milyenek az igazi bajor sörkülönlegességek, de akár bajor ételspecialitásokkal is csillapíthatják éhségüket.
Bővebben...

Nők hete Keszthelyen

Nők heteMárcius 8-a a nemzetközi nőnap, ez alkalomból a Balaton Színház egy egész hetet szentel annak, hogy egy hétig minden program a nők kényeztetése körül forogjon – de természetesen nem a férfiak teljes kizárásával.
Bővebben...

Balatonalmádi: téltemető-tavaszköszöntő

TéltemetőVasárnap délután, apraja- nagyja kivonult a Szent Erzsébet parkba azért, hogy elbúcsúztassák a telet. Az idei télbúcsúztatóra és annak rendezvényére, több százan érkeztek. Az idő jó volt, szinte érezni lehetett a tavasz illatát.
Bővebben...

Jóban Rosszban: Liptai Claudia távozása

Liptai KlaudiaLiptai Claudia karaktere még a héten távozik a Jóban Rosszban szappanoperából- távozása emlékezetes lesz. A sorozat forgatókönyvírója egy látványos balesethez köti Zámori Alexandra, doktornő távozását.
Bővebben...

Johan Friso herceg, még küzd az életéért

Johan FrisoJohan Friso herceg és családja idén is a megszokott helyen, az Osztrák Alpok kedvelt üdülőhelyén, Lechben töltötte vakációját. Johan Friso, Hollandia uralkodójának Beatrix királynő másodszülött fia.
Bővebben...

Ördög vigye el a telet Almádiból!

TéltemetőTéltemető tavaszköszöntő, jeges disznótoros fesztivált tartanak Balatonalmádiban február 26-án, hogy elűzzék végre a hideg, havas időjárást a Balaton partjáról. Régi magyar hagyománya a tél elbúcsúztatásának, hogy a telet megszemélyesítő bábut elégetik, így magát a hideget is elpusztítva, hogy helyet adjanak a melegebb tavaszi hónapoknak.
Bővebben...

6. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>