2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

2012-s Eplényi téli sport fesztivál

EplényEplényben, a tavalyihoz hasonlóan idén is megrendezik Snow Day-t, melyre kb. 2500 főt várnak. Az eseményt a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület szervezi. Az idei Snow Day-re érkezők öt különböző téli sportágat próbálhatnak ki.
Bővebben...

A sorozat sztárja - ma ünnepli a születésnapját

Kezdy GyörgyNem is olyan rég Magyarország ezrei ültek a TV képernyői elé, hogy láthassák az igen népszerű sorozatot, a Szomszédokat. Ennek a sorozatnak az egyik szereplője Kézdy György színművész, a népszerű Virág doktor, aki ma ünnepli a 76. születésnapját.
Bővebben...

Onyutha Judit házassága is zátonyra futott

Onyutha JuditAz egykori TV-2 időjós élete, egyik napról a másikra fenekestül felfordult, amikor tavaly karácsonykor a férje bejelentette, hogy elhagyja őket, mert egy másik nőbe szerelmes. Onyutha Judit annál a légitársaságnál volt stewardess, ahol a férje pilótaként dolgozott,- itt ismerkedtek meg, melyből házasság lett.
Bővebben...

Farsangi mulatság - téltemetés Tihanyban

TihanyAz időjárást nézve talán korai még a Tél Temetése. Ennek ellenére a helybeliek a hagyományokhoz híven a tihanyi visszhang-dombon, 2012. február 18-n Vidám Téltemetés tartanak.  Az ideérkező jelmezeseket és vendégeket a "Carneval hercege" illetve „Tihany Szépe” köszönti, majd megkezdődik a humoros „lakodalom”.
Bővebben...

A magyar származású díva, a 95. születésnapját is megérte

Gábor ZsazsaGábor Zsazsa ma ünnepli 95. születésnapját. A díva Gábor Sára néven született Budapesten, 1917. február 6-n. Édesapja Gábor Vilmos, édesanyja Gábor Jolie. Édesanyja zsidó származású volt, de édesapja származásáról megoszlanak a vélemények.
Bővebben...

Torkos Csütörtök a Balatonnál

Torkos csütörtökTorkos Csütörtök napja, 2012. február 23.  A felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel - és italfogyasztásból 50%-os kedvezményt biztosítanak. Ehhez a naphoz, a Balatonfüreden lévő Anna Grand Hotel is csatlakozik, ahol szintén 50%-os kedvezményben részesül az, aki a Hotel éttermébe ellátogat.
Bővebben...

Bajor Imre Fülére költözik?

Bajor ImreBajor Imre anyagi helyzete megingott, ezért kénytelen volt meghozni azt a döntést, miszerint a Dunakeszi családi eladná. A színész ennek következtében igen rossz lelkiállapotba került, de végül is be kellett látnia, hogy szerényebb lakásba kell költöznie, és ez a fülei nyaraló lenne.
Bővebben...

Marian Cozmára emlékeznek

Marian KozmaSzombaton, a három éve meggyilkolt Marian Cozmára emlékezik a Veszprém Kézilabda Fun Club. A veszprémi kézilabdást három évvel ezelőtt, február 8-án ért a halálos szúrás.
Bővebben...

Megszorítások a Barátok közt című sorozatban

Barátok köztA válság nem kímél semmit és senkit, - megszorítások sorozatát élik át a Barátok közt című legnépszerűbb sorozat is. A válság következtében, amire számítani lehet, az a fizetéscsökkenés illetve az elbocsájtás.
Bővebben...

7. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>