2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

VI. Révfülöpi Rianás

VI. Révfülöpi RianásFarsangi sütemény-sütő és forraltbor-főző versenyre várják az érdeklődőket Révfülöpön február 4-án. Hagyományosan minden év februárjában kerül megrendezésre Révfülöp községében a forraltbor-főző és süteménysütő verseny, ahol a farsangi időszakot vidám bállal és eszem-iszommal ünneplik, ami átmelegíti a testet és a lelket is, miközben a befagyott Balaton megindul a jégtorlódás és a rianás.
Bővebben...

Sztáranyák vallomása az anyaságról

SztáranyákTizenöt híresség vallott az anyaságról, a szerelemről, párkapcsolatról, és minden olyan belső érzelmekről, melyek a nagyközönség előtt eddig ez tabu volt. Többek közt, akik minderről őszintén vallottak: Malek Andrea, Szalay Kriszta, Soma, Szentpéteri Csilla, Bálint Antónia, Mészáros Réka, Csisztu Zsuzsa, Ungár Anikó, Szekeres Adrien és Holló Márta.
Bővebben...

VI. Kocsonya Szépségverseny Badacsonytördemicén

KocsonyaIdén február 11-én, szombaton 13.00 órától immáron a VI. alkalommal rendezik meg a Badacsonytördemici Kocsonya Szépségversenyt. A versenyt idén is a Faluházban tartják, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A jellegzetes téli ételt a zsűri tagjai a külső alapján bírálják el.
Bővebben...

Megyei szépségverseny Veszprémben, a Balaton Plázában

Miss Alpok AdriaHétvégén a veszprémi Balaton Pláza, zsúfolásig megtelt, mert itt tartották a Miss Alpok és Adria megyei szépségversenyt. Az országos döntő első helyezettje Tóth Orsolya (Pétfürdő) lett, a második helyezést Kovács Petra (Kádártai) nyerte el, míg a harmadik helyet a veszprémi Egyed Mónika foglalta el.
Bővebben...

Vince-napi Borünnep Füreden

BorünnepJanuár 21-én, a Magyar Kultúra Napjával egybekötve rendezik meg a füredi Anna Hotelban a 12. Vince-napi Borünnepet, ahol a hagyomány és a bor kerül előtérbe, szakmai és kulturális programokkal, borsétával és borbemutatóval tarkítva.
Bővebben...

Ma 30 éves - Kate Middleton

KateKate Middleton élete egész idáig úgy alakult, akár egy tündérmesében,- várta-várta a herceget, aki meg is érkezett. A polgári származású lányból egyik napról a másikra lett Cambridge hercegnője. A világszép hercegné ma ünnepli 30. születésnapját.
Bővebben...

I. Országos Gombafelismerő vetélkedő Balatonalmádiban

GombavetélkedőBalatonalmádiban rendezik meg az első országos Gombafelismerő vetélkedőt. A rendezvény helyszíne, a Pannon Kulturális Központ és Könyvtár épülete lesz.
Bővebben...

Itt a farsang, áll a bál: Jégkarnevál Hévízen

JégkarneválA hévízi Jégpályán egy hónapon keresztül, január 14-től február 18-ig minden hétvégén sztárok és kulturális programok várják a látogatókat, de lesz táncbemutató, kabaréműsor, jelmezverseny és farsangi bál is. Többek között e programsorozat keretében kerül majd sor az 2011-es X-faktorosok hévízi koncertjére is. 

Bővebben...

Orosz hétvége Hévízen

Orosz hétvége HévízenJanuár első teljes víkendjén orosz hétvégét rendeznek Hévízen, ahol gasztronómiai és kulturális programok, zenei est, orosz táncbemutató és táncház, filmvetítés, kiállítás és humoros nyelvleckék várják a látogatókat a Muzeális Gyűjtemény és a Fontana Mozi közös épületébe.
Bővebben...

8. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>