2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Hévízi Évbúcsúztató

PezsgőA hagyományosan megrendezett óévbúcsúztatóra idén hamisítatlan retró hangulattal készül Hévíz városa, ahol szilveszter éjszakáján többek között a Dolly Roll szolgáltatja a zenét az év utolsó és egyben legnagyobb bulijához.
Bővebben...

Évvégi disznóvágás Siófokon és Révfülöpön

SiófokHagyományos falusi disznóvágás Siófok városában? Aki rendhagyó óévbúcsúztatóra vágyik, annak ideális program lehet a szilveszter előtt egy nappal, december 30-án megrendezendő hagyományőrző gasztronómiai fesztivál. Ugyanakkor Révfülöp is disznótoros hétvégére készül.
Bővebben...

Séta a téli Balatonon

BalatonAz ünnepeknek vége, az utcák a parkok a balatoni sétányok ilyenkor sokkal csendesebbek. A sok és nehéz ünnepi étkek után úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kis séta a Balaton parton. Utam során csak elvétve találkozom emberekkel,- még élvezik a semmit tevést a hosszú alvást. Az idő csendes, hó mentes, nyirkos, komor és párás, de mindezek ellenére jól esik a mozgás.
Bővebben...

Óévbúcsúztató programok Lovason

LovasDecember 23-tól óévbúcsúztató hét keretében ünneplik meg a Veszprém megyei Lovason, hogy közeledik 2012, az Újévköszöntő ünnepet pedig Forralt bor-főző versennyel teszik teljesebbé.
Bővebben...

Csopaki karácsony

CsopakIdén első alkalommal rendezi meg december 17-én Csopak önkormányzata és a Balaton Borkúria a Disznótoros, valamint Karácsonyi Sütemények és Mézeskalácsok versenye elnevezésű gasztronómiai napot. A hagyományőrző jelleggel életre hívott rendezvény öko-piaccal, kirakodóvásárral, pálinkával és újborral, továbbá disznótorossal, csokoládés csemegékkel és karácsonyi süteményekkel várja a látogatókat Csopakra.
Bővebben...

Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásár

Advent karácsonyMár harmadik éve hagyomány, hogy a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület a karácsony előtti hétvégén megrendezi a Karácsonyi Vásár elnevezésű programsorozatot, amihez az Adventi Gesztenyesütés is kapcsolódik.
Bővebben...

Advent Almádiban

AdventDecember 16. és 22. között igazi karácsonyi hangulat költözik Balatonalmádiba. A Városház téren az egy hétig minden nap nyitva tartó adventi vásárban hangulatos és szórakoztató programok, és olyan neves előadók is várják a látogatókat, mint Szekeres Adrienn és Somló Tamás.
Bővebben...

Kocsonyamustra – mustra kocsonya

KonyhamustraElső alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezik meg december 10-11-én a Balatongyörök és Vonyarcvashegy közötti Szent Mihály-domb lábánál az Adventi kocsonyamustrát, kocsonyafőző versennyel és -kóstolással, Josh és Jutta fellépésével, zenés műsorral és bulival, 11-én adventi gyertyagyújtással.
Bővebben...

Borbála napi Borbál

BorbálNyáron Anna-bál, télen Borbála napi Borbál. Akadhat, akiknek ez újdonságként hangzik, hiszen idén még csak másodjára kerül sor a balatonfüredi Anna Grand Hotelben erre a grandiózus eseményre.
Bővebben...

9. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>