2019. Szeptember 16., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Hévízi Évbúcsúztató

Hévízi Évbúcsúztató

PezsgőA hagyományosan megrendezett óévbúcsúztatóra idén hamisítatlan retró hangulattal készül Hévíz városa, ahol szilveszter éjszakáján többek között a Dolly Roll szolgáltatja a zenét az év utolsó és egyben legnagyobb bulijához.

Hévíz Nagyparkolójában december 31-én biztos nem fog fázva átlépni senki az újévbe, ugyanis a szervezők által összeállított programnak hála táncos lábúak töltik majd meg a teret. Délután bemelegítésként táncbemutatók láthatóak a színpadon, majd ha már mindenki elsajátította az alaplépéseket, az év méltó búcsúztatásaképpen az ABBA Revü, illetve a Marilyn Monroe Show repíti vissza a közönséget az időben.

23 órakor a Dolly Roll zenekar dalainak retro dallamaival kezdődik meg az év utolsó órája, és velük számolhatunk vissza az éjféli tűzijátékig. Az ingyenes szilveszteri buli a Hangária ­Együttessel ér véget, akik a ’80-as évek elejének Hungária- és Flipper Öcsi slágereivel lépnek színpadra, hogy még utoljára jól megtáncoltassák a retró zene kedvelőit.

Címkék: Hévíz | Szilveszter

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>