2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Kampány a Balatonért - We Love Balaton

Kampány a Balatonért - We Love Balaton

BalatonA Balaton Sound fesztivál főszervezői összefogtak, hogy népszerűsítsék a Balatont. A szervezők összegyűjtik a Balaton régió minőségi produkcióit, annak érdekében, hogy a turisták számára még vonzóbb legyen a Balaton, és annak környéke. ·Az ötlet kitervelője Fülöp-Lobenwein páros.

A szervezők első lépése, hogy olyan testületet keressenek fel, melynek tagjai hiteles közéleti személyiségek, gasztronómiai- és turisztikai szakemberek. A We Love Balaton feltérképezi a Balatoni régió szolgáltatatásait, a-strandjait, rendezvényeit, fesztiváljait, éttermeit, szállásait, kiállításait, piacait és a híres boros pincéit.

A program egyik fő feladatai, hogy meghosszabbítsák a balatoni szezont. A kezdeményezéshez a Magyar Turizmus Zrt. is csatlakozott.

Címkék: Balaton

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>