2019. December 8., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Siófoki Nyári Esték

Siófoki Nyári Esték

SiófokTöbb mint egy hónapon át, július első napjától augusztus 24-ig koncertekkel és színházi előadásokkal várja látogatóit a Siófoki Nyári Esték elnevezésű programsorozat. Az idei évben olyan zenei fellépőkkel találkozhatunk, mint a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Caramel, a Harcsa Veronika Quartet vagy a Kesh.

Negyedik éve fogadja be nyárra Siófok szabadtéri színpada a sikeres színházi produkciókat, ismert könnyűzenei előadókat, hogy kedvére tegyen a Balaton fővárosába látogató belföldi és külföldi vendégeknek. 2010-ben ráadásul nagyobb lett, 1576 férőhelyesre bővült a Kálmán Imre szabadtéri színpad, így azóta még több kultúrakedvelőt tud befogadni, egyúttal ez lett a balatoni térség legnagyobb és legkorszerűbb előadóhelye.

A rendezvényt július elsején a nagyszabású Mazsorett Grand Prix produkcióval nyitják meg, ami a siófoki Harmónia Művészeti Iskola szervezésének köszönhető.  Egy héttel később, július 6-án kerül sor a már hagyományosnak nevezhető Kárpátia koncertre. Július 7-én 20 órától három zenekar koncertjét is élvezheti a közönség: aznap este egymás után a Kesh, a Harcsa Veronika Quartet, majd a Pannonia Allstars Ska Orchestra akusztikus koncertje látható a szabadtéri színpadon.

Július 14-én a világhírű Catherine Gallagher’s Irish Dance vendégszerepel a városban, Irish Dance Tornado című ír sztepptánc műsorukkal. 20-án a színházkedvelőknek kedveskednek a szervezők: Neil Simon Mezítláb a parkban című vígjátékát adja elő a budapesti Körúti Színház társulata.

Július 27-én Caramel A legenda folytatódik turnéja keretében érkezik a Siófoki Nyári Estékre, ahová vendégénekesként meginvitálta a Megasztár idei szériájának legjobb énekeseit is. Másnap a ’80-as évekbe visszaröpítő, retro hangulatú este várja a vendégeket: a Neoton Familia, a Dolly Roll és Kiki közreműködésével élő koncertet ad Retro Show címmel.

Augusztus 4-én a kisgyermekes családokat szólítja meg a rendezvény Halász Judit Apa, figyelj rám! című albumának bemutató koncertjével. A Siófoki Nyári Esték záró estje pedig augusztus 24-én lesz, amikor Udvaros Dorottya és Dés László Átutazó című koncertjére várnak mindenkit szeretettel a szervezők.

A fent említett koncerteken és színházi előadásokon kívül számtalan egyéb látványos produkciót is kínál a rendezvénysorozat, amelynek teljes programkínálata a kulturkozpont-siofok.hu weboldalon olvasható.

Címkék: Balaton | siófok

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>