2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Találkozó most szombaton Füreden

Találkozó most szombaton Füreden

JégkarneválSzombaton kerül sor az első Balatoni Jégsport Találkozóra Balatonfüreden. Évadnyitóként rendezik meg a Balaton-átcsúszás programját. Mindenkit sok szeretettel várnak, kit korcsolyával, szánkóval, fakutyával, és bármi mással, a lényeg a téli sport iránti szeretet.

Bármiben meg lehet mutatni a lehetőséget, megosztani a tapasztalatokat, hogy közösen megbeszéljék és meghatározzák milyen versenyszámok jöhetnek számításba január15-re tervezett füredi rendezvényre. Ennek lesz az „előpróbája” az Átcsúszás program, melyet január 8-án 11 órától Füreden tartanak a Yacht Club előtti jégen.

Az időjárás jelentés szerint melegfront várható, de bízzunk benne, hogy ez nem veszélyezteti a program megtartását. Annál is inkább mivel nagyon rég volt ilyen csodálatos sima jég a Balatonon.  Tehát a feltételek a sporthoz adottak. Állítólag a szél sem fog hiányozni a jégvitorlázók örömére.

Saját tervezésű Jégsport-eszköz pályázatot hirdetnek, mely havon, jégen, vízen haladni képes, megszabott feltételek alapján. A legjobbakat, és a legviccesebb alkotásokat jutalmazzák, és a jégkarneválon be is mutatják őket. Kardos Gábor a szervező látványosságot, kötélhúzást, reformkori jégrevüt (a kornak megfelelő ruhában) fáklyás felvonulást, forraltbor-versenyt ígér.

Reméljük ezzel a tél el lesz temetve.

Címkék: jég | korcsolya | sport | tél | vitorlázás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>