2019. Június 21., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok VI. Révfülöpi Rianás

VI. Révfülöpi Rianás

VI. Révfülöpi RianásFarsangi sütemény-sütő és forraltbor-főző versenyre várják az érdeklődőket Révfülöpön február 4-án. Hagyományosan minden év februárjában kerül megrendezésre Révfülöp községében a forraltbor-főző és süteménysütő verseny, ahol a farsangi időszakot vidám bállal és eszem-iszommal ünneplik, ami átmelegíti a testet és a lelket is, miközben a befagyott Balaton megindul a jégtorlódás és a rianás.

A nagy népszerűségnek örvendő rendezvényre minden, minimum két fővel és vidám jeligével induló csapatnak lehetősége van nevezni, hogy megmutathassa képességeit. 

Ugyanakkor a finom forralt bor mellett otthon készített, legalább hat adagnak megfelelő mennyiségű farsangi süteménnyel is lehet versenyezni. A kilátogatók legnagyobb örömére szabad a kóstolás az elkészült finom borok és sütemények közül.

A gasztronómia programok és versenyek mellett kézműves foglalkozások, gyerekprogramok, valamint tréfás népi játékok várják az érdeklődőket.

Címkék: forraltbor | Révfülöp | verseny

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>