2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Wasabi Kht. Balatoni mini-turné

Wasabi Kht. Balatoni mini-turné

Wasabi Kht. Balatoni mini-turné A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitárossal), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben.

A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió mellett az Mr2 Petőfi rádió is műsorára tűzi. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Sziget, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

A Wasabi Kht. 3nap alatt 3 élő koncertet ad a Balaton körül július 19.-e és 21.-e között.

július 19. Szélrózsa Fesztivál, Fonyódliget

július 20. Szemes Fesztivál, Balatonszemes

július 21. Füred Jam, Balatonfüred

Címkék: Balaton | koncert

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>