2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Szabadidő Technika / Tudomány Dr. Eőry Ajándok hitvallása

Dr. Eőry Ajándok hitvallása

Eöry AjándokA Lovasi esték előadás keretében dr. Eőry Ajándok újra a balatoni településre látogatott. Az előadás lényege az önfenntartás, melyet a kínai orvoslás keretén belül terjeszt. A professzor valamikor biológusként kezdte a pályafutását, majd a kínai orvoslás miatt elvégezte az orvosi egyetemet.

Hat év tanulás négy gyermek mellett igazán nem volt könnyű, de végül a kitartás sikerrel járt. Miután végzett az egyetemen, háziorvosként helyezkedet el, de a kínai orvoslását tovább folytatta. Olyan gyakorlat birtokába jutott melyet ő maga is naponta alkalmaz, ezzel tartja fenn az egészségét. A professzor hiszi és vallja, hogy az ember száz éves kora nem utópia. Véleménye szerint a magyar nép a kelet népe, ezért saját orvostudományunk kell hogy legyen, szakítva a vegyszeres gyógyszer kezeléssel. Nekünk saját magunkat kell, hogy gyógyítsuk. A kínai orvoslás alapfogalma a meridiánok, melyek az élet energiacsatornái.  Ezekben található az úgy nevezett csí, azaz az élet energia, melynek száma tizenkettő, - bőr és bőr alatti izomrétegben futnak.

A meridián gyakorlat lényege melyet a professzor átad, a csí felébresztése, megmozgatása. Kínában ennek a módszernek több milliós tábora létezik, a tornagyakorlatot a kínai emberek még az utcán is műveleik. Ezzel a módszerrel karban tartható a testünk egészsége.  Dr. Eőry Ajándok szerint a megelőzés előbbre való mint a gyógyítás,- a betegséget meg kell előzni.

Címkék: előadás | Eőry Ajándok

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>