2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Technika / Tudomány UFO rejtély Magyarország felett

UFO rejtély Magyarország felett

UFOMagyarország több településéről érkeztek fotók, videók, különböző felvételek, arról a különös jelenségről, mely szombaton tűnt fel hazánk égboltján. A szemtanúk szerint két fényes pontot lehetett látni, melyek párhuzamosan mozogtak egymással, majd lejjebb ereszkedtek és egy kis időre megálltak, végül a fények elhalványodtak. A jelenséget látták Békéscsabán, Debrecenbe, Szabolcsba, Dunaújvárosban és a Budapesten is.

Végül a szombat óta tartó különös jelenség mely lázban tartotta az embereket, megoldódott. A Magyar Űrkutatási Intézet jelentése szerint, szó sincs UFO jelenségről, a tárgy nem azonosítatlan, és valóban mozgott. Amit látni lehetett az a Nemzetközi Űrállomás volt, mely Magyarország felett rendszeresen átrepül. Reméljük, hogy a következő napokban újra látható lesz a jelenség. Amennyiben megfelelőek a fényviszonyok, ez alatt azt kell érteni, hogy az űrállomás nincs a föld árnyékában, és a Nap megvilágítja, akkor tiszta időben szabad szemmel lehet látni, amint tündököl az égen. Both Előd a Független Hírügynök elmondása szerint, a dolog különlegességét az adta, hogy az ISS Nemzetközi Űrállomás éppen összekapcsolódni készült a Discovery amerikai űrrepülőgéppel, ráadásul az űrhajózás történetében utoljára.

Akik lemaradtak erről a páratlan csodálatos eseményről azok, a következő napokban megpróbálhatják bepótolni, amennyiben az időjárás viszonyok megengedik, mert az interneten meg lehet nézni a Nemzetközi Űrállomás mozgását, hogy mikor vonul át hazánk felett. www.heavens-above.com honlapon be kell írni a földrajzi koordinátákat, de az Űrállomás esetében ez nem kritikus. Példaként, ha beírjuk Budapest vagy más település nevét, akkor megközelítőleg ugyan az eredményt kapjuk, így a program kiírja, hogy melyik napon, honnan érkezik az Űrállomás. Érdemes megpróbálni!

Címkék: érdekességek | UFÓ

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>