2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Tudástár

Tudástár

Az alábbiakban röviden összefoglaltuk, hogy milyen új lehetőségekkel és funkciókkal bővítettük weboldalunkat, ami megkönnyíti számotokra a böngészést és a tájékozódást!

 

01Legfrissebb 10 - Hírfolyam - a legrissebb 10 hír folyamatosan cserélődik és frissül!

 02Belépés és Regisztráció - Húzd rá az egeret és lenyílik az ablak! Regisztrál, és / vagy lépj be!

Legfrissebb 10 és a regisztráció

 


03Kategória kezelő - Állítsd be Te, hogy melyik kategória és hogy jelenlen meg a kezdőoldaladon! Csak pipáld ki, hogy melyik kategóriá(ka)t szeretnéd, vagy épp nem szeretnéd látni a főoldalon. Javasoljuk, hogy háromnál több kategóriát ne pipálj ki.

Beállítások

 


04Fogd és vidd - Változtasd meg kedved szerint a rovatok sorrendjét! Fogd meg és húz oda az ablakot, ahol szívesebben látnád.

Beállítások

  read on this page try this web-site


05Csiki - Csuki - Csukd be a Rovatot, vagy ha szeretnéd újra látni, akkor csak kattints és nyitsd ki!

Beállítások

 


06Beállítások törlése - Amennyiben szeretnéd visszaállítani az előbb említett beállításokat (3-5 pont), csak kattints a Beállítások törlése gombra és újra a régi lesz minden! Az oldal tetejére való "felugráshoz" kattints a Fel gombra.

Beállítások törlése

 


07Forró - HOT - Vidd rá az egeredet és átvált a másik ablakra, ahol megtekintheted a mindig aktuális időjárást, vagy akár a videóajánlónkat. Folyamatosan frissítjük és új funkciókkal bővítjük az ablakokat!

Ablakok

 


08Valutaváltó - Válaszd ki a különböző pénznemeket és néd meg, hogy mennyi az aktuális árfolyam! Mindig FRISS!

Valutaváltó

 


09Közösségi oldalak - Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon, mint a Facebook, iwiw, vagy épp a twitter.

Közösségi oldalak

 

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>