Vacsizz velünk, segítsünk együtt!

Vacsizz velünk, segítsünk együtt!

A COVID-19 vírus miatt kialakult helyzet egy emberként érinti társadalmunkat, hiszünk abban, hogy a nehéz időkben mindennél fontosabb, hogy segítsük egymást. Az Gozsdu Udvar és két étterem, a Klikk bisztro és bár és a Mátka étterem 150 adag ételt küld hetente a Szent László Kórház dolgozóinak és nehéz helyzetbe került előadóművészeknek. Minden ételrendelés most a jótékonysági akciót támogatja, hogy segíthessünk a rászorulóknak.

A COVID 19 vírus miatt kialakult helyzet mindenkit érint, a vírus terjedésének megakadályozása most az első számú feladatunk, a távolságot tartva, de mégis összefogva kell megoldanunk ezt a soha nem látott nehéz helyzetet. Természetesen a Gozsdu Udvar is csatlakozik a #maradjotthon mozgalomhoz, és mindenkit arra buzdítunk, hogy a lehető legkevesebbet hagyja el otthonát. Éttermeink egy része átállt házhozszállításra, az online, vagy telefonon megrendelt menü akár egy órán belül asztalon gőzölög. Aki tőlünk rendel, nemcsak a családját kényezteti finom ebéddel, vacsorával, de segít, hogy kollégáink és családjaik ne veszítsék el jövedelmüket, sőt a rendeléssel most hozzájárul a frontvonalban szolgáló egészségügyi dolgozók és bajba jutott művészek támogatásához. Hiszen a Gozsdu Udvar, a Klikk bisztro és bárral és a Mátka bisztróval karöltve hetente 150 adag ételt küld a Szent László kórház dolgozóinak és azoknak az előadóművészeknek, zenészeknek, akik most a koncerttermek helyett a virtuális térben, online social media adásokkal segítenek nekünk átvészelni a bezártságot. A fizikai egészség mellett fontos mentális jóllétünk megőrzése is, így most az orvosok, ápolók mellett, a jövedelmét vesztett művésztársadalom támogatása is feladatunk. Szeretnénk meghálálni az egészségügyben dolgozóknak, hogy éjt nappallá téve helyt állnak a kórházakban, és az előadóművészeknek, hogy nap, mint nap kikapcsolnak mindannyiunkat a félelem fogságából szórakoztató élő adásaikkal.

Ahhoz, hogy ezt a folyamatos segítséget nyújthassuk, nekünk is segítségre van szükségünk, így minden hozzánk befutó ételrendelés egy adaggal több karitatív kiküldéshez segít minket hozzá.

Hogyan segíthetsz?

Offline: rendelj és #maradjotthon. Magyaros vagy épp olaszos, széles ételkínálattal és pénztárcabarát opciókkal készültünk, melyet ITT találtok.

Hiszünk a közösség erejében és tudjuk, együtt sikerülni fog! Köszönjük, ha megosztod ezt a cikket, ha ételt rendelsz tőlünk, hogy a rászorulóknak még többet segíthessünk!

Ételrendelés ingyenes házhoz szállítással: +36 30 444 7316

Az akcióval kapcsolatos képeket és insta storyt ITT találsz.