Medencében ússza körbe a Balatont Kapás Boglárka

Medencében ússza körbe a Balatont Kapás Boglárka

 A kihívást azokért a gyermekekekért vállalja, akiknek nap mint nap megpróbáltatást jelent tiszta vízhez jutni. Jótékony céllal ússza körbe a Balatont Kapás Boglárka. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok sportoló egy versenymedencében készül leúszni a 235 kilométeres távot, hogy ezzel 235 ezer forintot gyűjtsön.

78 éve született Ötvös Csöpi…

78 éve született Ötvös Csöpi…

Bujtor István, 1942. május 5-én, Frenreisz Istvánként látta meg a napvilágot. 1965-ben a Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezett diplomát, majd ezt követve a Kisfaludy Színházhoz került. Később, 1968-ban a fővárosi József Attila Színház kötött vele szerződést.

Keszthely

Folyamatosan fertőtlenítenek Keszthelyen

Folyamatosan fertőtlenítik a buszmegállókat és a forgalmasabb közterületeket a GESZ munkatársai Keszthelyen.

38. Balaton-átúszás

38. Balaton-átúszás

Immáron 38 éve annak, hogy hazánk úszni vágyó lakó átússzák a Balatont keresztben. A koronavírus miatt igazán nehéz jóslatokba bocsátkozni, de a készülődés eddig menetrendszerűen folyik.

Siófok

Lezárják a hajóállomás környékét, közterületen kötelező a szájmaszk

Ma 15 órától lezárják a gyalogos- és az autósforgalom elől a hajóállomást, az ott található parkolót, a mólót, a Rózsakertet, valamint a Petőfi sétányt – jelentette be élő videóbejelentkezés keretében dr. Lengyel Róbert siófoki polgármester. Immár a közterületre kilépéskor is kötelező lesz a szájmaszk, vagy az azt helyettesítő sál, kendő.

Balatonfüred

Füred húsvétkor

Néhány biciklis, páran ételhordóval, virágszirmos utcák, végre nincs, aki lesöpörje a sárga, puha lepelt. Egy kutya a sétányon. Körbenéztünk, milyen a part az ünnep első napján.

Balatonfüred

Lezárták Balatonfüred több parkolóját

Lezárták a város frekventált parkolóit, több utcába tilos a behajtás, nem látogatható a Kisfaludy és az Esterházy strand. Az intézkedések április 9. csütörtök déltől, kedd reggel 8 óráig lesznek érvényben.